2015. október 22., csütörtök

Egy rossz Hirt Kell bejelentenem: Bálint Róbert elhunyt

Róbert körülbelül 8 évvel ezelőtt keresett meg bennünket a # blackPanther.hu IRC. csatornán. A jóindulata, a segíteni és tenni akarása miatt nagyon gyorsan a szívünkbe zártuk és tiszteletbeli taggá fogadtuk, barátunknak tekintettük. A csatornánkon évekig "brobert" Neven tevékenykedett, grafikai ötleteivel hozzájárult a korábbi informatikai magazinunk, terveihez előkészítéséhez er. Mindezek mellett felvállalta, Hogy hivatalosan a blackpanther OS szerbiai vonalát vigye, és terjesztette a blackPanther OS-t, cikkeket írt a Szerbiában élőknek.
Robert

Soha egy rossz szóval nem méltatott senkit, mindig új és új ötletekkel kezdeményezéssel állt elő. Meg azután is, hogy a magánéletében súlyos terhek, gondok és betegség nehezítették meg a mindennapjait. Egy rövid időre el is tűnt az életünkből, de mindig éreztük azt az űrt, amit ezután már mindig fogunk.
Hadd osszam meg veletek az a pillanatot, mikor újra megtalált bennünket:
[Sunnudagur 30. október 2011] [00:12:12] <V3ct0r> Robert Bálint előkerült!
[Sunnudagur 6. nóv 2011] [18:18:57] <VectDroid> Robertbalint2 skypere fel tudod vennik?
[Sunnudagur 6. nóv 2011] [18:23:00] <VectDroid> [2011/06/11 16:57:24] Robert Balint: Kerem jelentkezzen Valaki, Ki segiteni Tud BP-kapcsolatban
Alig pár hete, hogy beszéltem vele, és az internet kapcsolatának javításáról értekeztünk, Hogy hogyan tudnánk neki azt megoldani. Azzal váltunk el, Hogy majd kitalálunk valamit. Nem panaszkodott, nem mondta, Hogy mennyire súlyos az állapota, de végül 2015 október 22.-n éjjel, a mindenki számára gondtalan, Laka ösvényre lépett és ITT hagyott bennünket.

Az általa úgy szeretett gitárszó örökké szóljon Neki, nektek pedig egy dal tőle búcsúzásul!

Emléke szívünkben és a blackpanther OS-Ben örökké elni þoku.

A brobert. @. Blackpanther.hu címet a tiszteletére zároljuk és emlékére archiváljuk, más többé NEM kaphatja meg.

Búcsúzunk tőled barátom, jó utat! - V3ct0r

0 megjegyzés: