2011. október 29., szombat

blackPanther OS v11.1 telepítés

A következő videó bemutatja, hogyan kell telepíteni a blackPanther v11.1-et a számítógépre. A videó részletes, bemutatja a BIOS, lokalizáció, partíciók beállítását.

Kellemes telepítést!11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló!
Nem találtam más helyet, ahova írjak, ezért ide írom, hátha segít a fejlesztőknek valamit.
a BlackPantherOS 11.1 live módban elindul, de teljes képernyős aklkalmazásnál(képnéző)kilép, és bejön a bejelentkezési képernyő, telepítéskor pedig eljutok a videón látott 5:38mp ablakig, aztán fekete képernyő, és egy dolgozó egérkurzor van, és csak a reset gomb segít.Van valami tipp, hogy mi lehet a baj?

Tóth István írta...

Kapcsold ki a Kwin -t (átlátszóság).

Névtelen írta...

Leöltöttem és az itt leírt módon telepítettem volna, de a betöltés után, amikor el kellene a telepítőnek indulni egy "Out of Range" felirat fogad és onnan sehová tovább. Nagyon sajnálom, hiszen jó rendszernek tartom. Jelzem, hogy ezt csinálta a Linux Mint-12 és az Ubuntu 11.10 is de egy enter után azok betöltődnek. Csak hát mégis ezt szeretném rendszernek használni. Egy kis biztatás, illetve ötlet elkelne hozzá, hogy is tudnám felrakni?!

apai janos írta...

A mobil internetes exe alapú illesztő programot hogyan kell telepíteni?

Névtelen írta...

Sziasztok!

Minden elismerésem, nagyon tetszető rendszer lett; fel is hagytam a mandrivával.

Live mód esetére jó lett volna, ha némi driver is megy vele, mert így sajna nem eszi a WiFi -t (Ralink).

Mindenesetre, hálásan köszönöm Nektek a munkátokat, amellyel ezt a rendszert elkészítettétek, zseniális.

Gyula Eros írta...

Feltetem én is a rendszert de be lépni nem enged sajnos és még felhasználó nevet és jelszot sem állitotam be :( most mit tegyek?

Névtelen írta...

Sziasztok.

Teljesen rendben van a rendszer- nekem - pár kifogásom azért van, lenne.
Az én ízlésemnek túl sötét a Darkness! :)) Viszont írtó elegáncsos! :)) De ezt majd szépen javítgatom, legalább tanulom a kezelését.

Ami viszont tééényleg fura, hogy ma már egyre elterjedtebb a mobilnet, a mobilkütyük, ezért jó lenne, ha alapból kezelné is ezeket. Ha nem, hát nem, látom én, hogy kéne neki a comgt és ppp..
Nosza letöltöttem a hivatalos oldalról....és nem telepíti föl, Nézem a csomagkezelőben, a ppp már fönt van..OK, de comgt-t nem telepíthetem..
Na ha nem, akkor mégis hogyan igen?
Függőség baj van? Ezt a Mandrivától átvehette volna, mármint a függőségkezelést. És ne azt üzenja, hogy általános vagy spaciális, vagy mittudomén milyen hiba, hanem írja ki, hogy a comgt-hez kell az "x", az "y", a "z" csömag. Kezdő felhasználó biztosan nem jön rá, a gyokorlottabb is csak sejti, hogy TALÁN ez a gond.
Szóval, az alap, LiVe Cd-ről telepített csomaghoz mi kell még??

Erről jut eszembe..Ha már Mandriva alapú, be lehet állítani neki a Mandrivát is frissítési forrásként? Melyik változatig?

Üdv!
gmagyar kukac gmail

Névtelen írta...

Feltettetem a blackpanther os-t (Bootoltam aztán ment minden, meg se kérdezte, hogy windows mellé tegyem-e vagy ne) és amikor újraindítom a gépet akkor automatikusan a windows töltödik be és nem is lehet kiválasztani,
hogy melyik op. Rendszert használjam. Mi lehet a baj?

Névtelen írta...

Mi van ha szépen feláll a live BP,
de nem indul el semmilyen program?

Valentina írta...

Sziasztok!

Én pendrivera írtam ki a telepítőt a megadott programmal, mert a dvd olvasóm meghalt a laptopba. Indítom, előjön a menü, kiválasztom, h. mit indítson, köv. ablak, elindul a kék csík, úgy kb 1/3-ig aztán lelassúl, onnan vagy 5 perc mire végigér és ennyi. Nem megy tovább.Se új ablak, se üzenet, semmi. 4x raktam újra 2 pendrive is, mindkettő 8GB. Valami ötlet ha volna megköszönném.

dumaci írta...

Üdv! Annyira kezdő vagyok (linuxban) hogy még tipegni sem tudok, de olvasni igen. Akármit csinálok, nem indul el a plack panther os merevlemezről. 100.szor megnéztem a videót, mert hátha nem jól, vagy elnéztem valamit, de amikor úgy tünik, hogy minden jó kiírja, hogy "hibakód 17". nekem azt is írhatná, hogy hülye vagy, akkor sem értenék belőle többet. Csak halkan jegyzem meg, hogy három DVD-t dobtam ki, mert el sem indúltak. Ezt viszont a blackpanther.eu honlajáról töltöttem le, live módban megy is, most is így használom, de a feltelepítés sehogyan sem akar sikerűlni. Pedig nagyon tetszik, gyors és biztonságosnak is tűnik. A windows-hoz nem akarok visszatérni, bár a két másik gépemen még az fut, de így nem tudom lecserélni,sajna.Kerestem magyar nyelvű telepítési útmutatót (lehetőleg kisérő szöveggel), de úgy látszik, hogy "hülyék számára nincs diéta" (Rejtő Jenő). Ha valaki tud és akar segíteni a dumaci07@freemail.hu címre küldhet információt. Előre is köszönöm!