2011. május 18., szerda

blackPanther OS v11.1 Beta3

Kicsit késve de nem talán annyira nem későn osztom meg a hírt, hogy szépen csendben már a Beta3-as fázisban tart a blackPanther v11.1 kiadása. Ezer apró igazítás és persze az ISO növekedése mellett kiemelném, hogy az Office csomagok immár része a disztribúció ezen kiadásának. Fogyasszátok egészséggel:)
Letöltés a hivatalos oldalról kiindulva: www.blackpantheros.eu vagy a szokásos mirrorokról ha eljött a napja már, hogy frissüljenek. Azoknak akik a Beta2-t használják, egyszerűen csak frissíteniük kell szeretett rendszerüket :D)
Ha időd engedi, látogass el a disztróvacsi oldalra, hogy ismét felhozzuk a bP népszerűségét.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Mindenek előtt, szeretném megköszönni a fejlesztőknek, az igyekezetüket és a nagyszerű munkájukat!
Tesztelésnek indítottam a blackPanther OS v11.1 Beta3-at és nem bántam meg, noha a telepítés közben néhány furcsaság adódott, mint például, hogy többször is felugrott egy ablak, ami telepítés után kiderült, hogy a laptop hibája volt! A driverek megfelelően működnek!
A kezelése viszonylag egyszerű! A rendszer gyors és felesleges dolgokat nem tartalmaz!
A kisebb hibák pedig a teljes változatban pedig, minden bizonnyal javítva lesznek!
Nagyon köszönöm, ezt a fantasztikus OS-t! Csak így tovább!

Köszönettel egy Linux felhasználó!

Névtelen írta...

Üdv!

Nagyon tetszik az op.rendszer 11-es verziója, kipróbáltam már a 10-est is, de ha ennek kijön a végleges verziója, ez lesz az, aminek a segítségével végleg lemondhatok a windows-ról. (sok linuxot kipróbáltam már, de ez eddig a legjobban kezelhető) Köszönöm a fejlesztőknek, további jó munkát!

Egy (remélhetőleg jövőbeni) Linux felhasználó

ülü írta...

Minden elismerésem!

ülü írta...

Szervusztok! Nagyon jó és igéretes, a v11.1 ,élesben használom.A linuxempire.hu-n nyitottam egy külön fórumot a Blackpanther OS témában,megtisztelö jelenléteteket várom.Mert kevés az érdeklödés mint"proszekturán a táncverseny iránt:-)
köszönöm:ÜLÜ

ülü írta...

Szervusztok általam nagyra becsült blackPpanther OS-t felhasználó barátaim! Ha valakinek ez segítségül szolgál,nagyon sok bP-csomagom van v10.1-v11.1(Béta)-hoz,pendrivon tárolva ,valakit érdekel jelezze..kiírom neki szivesen CD-re
Üdvözlettel:ÜLÜ